Csoportok, Programok

Home / Csoportok, Programok

Miért jó a csoport?
Csoportban érezheted leginkább, hogy nem vagy egyedül. Közösségben egymást is támogatjuk, és választ kapunk saját problémáinkra. 

Tovább olvasom...

Diszkréció
Bármely csoport alapszabálya a titoktartás. Ez azt jelenti, hogy az, ami a csoportban elhangzik, az onnan ki nem kerülhet.

Tovább olvasom...

Kikerülsz abból az "ördögi körből", amiről úgy érzed, nem tudod megoldani egyedül.

Tovább olvasom...

Az önismeret életünk irányításának egyik legfontosabb eleme. Amikor azt érzed, hogy nem vagy a helyeden, bizonyos területeken akadályokba  ütközöl, vagy csak egyszerűen az az érzésed, hogy valami nem stimmel az életedben és mintha nem a saját életedet élnéd, érdemes megfontolnod, hogy önismereti munkára add a fejed.

Ezekben a csoportokban mélyebben belenézünk a tükörbe, amit magunk kreáltunk és megtisztítjuk azt az eddig rátelepedett homályos foltoktól.

Az önismereti csoportos programok, kis létszámú,
6-10 fős csoportokban indulnak.

Tovább olvasom...

A Lelked rajta! Műhelyek azzal a céllal jöttek létre, hogy dolgozhass magadon és fejlődj.
Ennek az egyik legfontosabb része, hogy ne csak új ismereteket szerezz szakemberektől, hanem az is, hogy megismerd mások tapasztalatait, világlátását is az adott témában.
Ezzel tágul perspektívád, változik az a valóság, ahogy a világot érzékeled.
Az, amit mi a műhelyeinkben teszünk, máshol tanfolyamok vagy workshop-ok keretében sajátítható el. Csak nálunk Műhely van 🙂
A Műhelyek munkái tematikusan épülnek fel. Az adott témában egyrészt, rendet teszel magadban, meglátod a saját elakadásaidat, másrészt, mások példáján keresztül ráismerhetsz arra, hogy nem vagy egyedül, és nem feltétlenül Te lógsz ki a sorból.
Műhely 10-20 fős közösségekben indul. Tehát csak akkor, ha legalább 10 fő jelentkezik.

Tovább olvasom...

A legjobbak is rendszeresen edzik, képzik magukat - bár ez nem mindig látható.
A tréningek legfontosabb jellemzője, hogy egy-egy készséget fejlesztenek, de komplexitásban. Ez azt jelenti, hogy olyan változást eredményeznek, melyek beépülnek a mindennapi viselkedésbe, gondolkodásba, jól illeszkedve a teljes személyiséghez.
A képzések egy-egy tematikus tartalom köré épülnek, ami hozzásegíti a résztvevőket az adott területen a szakmai fejlődéshez, továbblépéshez.

Mindennek pedig jobb teljesítmény, könnyedebb feladat- és problémamegoldás, valamint siker az eredménye a mindennapokban.

Tovább olvasom...

INDULÓ CSOPORTOK

Téli nagytakarítás
Ebben a csoportban azoktól az eddig le nem rakott gondoktól és át nem lépett akadályoktól szabadulhatsz meg, amelyek a továbblépésben akadályoznak, és nem szolgálják tovább azt.

tovább olvasom

Segítség válok!
A válás, a szakítás olyan életesemény, ami rengeteg fájdalommal jár, feldolgozása, akár 2-4 évet is igénybe vehet, sőt akadnak olyanok, akik ezeket a fájdalmas tapasztalatokat egy életen át cipelik magukkal. Ez a csoport mindazoknak segít, akik úgy döntenek, hogy nem kívánják tovább cipelni ezeket a terheket és fájdalmakat. Itt a helyed, ha Te is úgy gondolod, hogy a VÁLÁS UTÁN IS VAN ÉLET.

tovább olvasom

Stressz tréning
A stressz mindennapi életünk része. Az, hogy ki, hogyan reagál sokminden függvénye. Ezen a képzésen megismerjük a stresszorokat, hatásaikat testünkre, mindennapjainkra, és elsajátítjuk azokat a technikákat, amellyel a jövően jól tudjuk majd kezelni a stresszt okozó helyzeteket, személyeket, kihívásokat.

tovább olvasom

Tavaszi felfrissülés
Ahogy a természet, a tavasz számunkra is az újjáéledést hozza el. Például, a Húsvét ünnepe elsődlegesen az ember újjászületéséről és újraébredéséről szól. Ennek jegyében takarítjuk ki azokat a gondolatformákat és jelenségeket az életünkből, amelyek fogva tartanak bennünket annak ellenére, hogy nem szolgálnak bennünket már egy ideje. Ha úgy érzed, hogy frissülnél, itt a helyed!

tovább olvasom

Görög tábor
Görögország nemcsak a tengerparti nyaralások miatt fontos földrajzi pont az életünkben. Az európai kultúra bölcsőjeként alapvetően határozza meg mindazt, amit a kollektív tudattalanban, valamint a jelenlegi hétköznapi tudásunkban, az általunk kialakított egyedi valóságokban tudunk, gondolunk, teszünk. A Görög tábor azért jött létre, hogy ebben a bölcsőben tegyük helyére problémás területeinket amellett, hogy egy fantasztikus élményben is részünk lehet.

tovább olvasom

Megélni a Flowt
A flow, azaz áramlat-, élmény az emberek nagyon nagy része számára lehetséges. Ennek ellenére a többség nem éli meg, illetve nem tudja fenntartani azt. Ez a képzés mindazoknak számára jelentős lépés, akik a mindennapokban is tapasztalni akarják az inspirációt, a belső motivációt. Ez a képesség lehetővé teszi, hogy növekedjen az egyéni teljesítmény, az eddig nehézséget, nyűglődést jelentő feladatok pedig könnyebbé váljanak.

tovább olvasom

Gyászcsoport
Életünk egyik legnagyobb fájdalma, egy szeretett személy halála. A gyászcsoportban a gyász feldolgozásában kapunk segítséget. Gyászcsoportot azoknak ajánlom, AKIK a közelmúltban vagy korábban vesztették el hozzátartozójukat, és ennek feldolgozásában szeretnének támogatást kapni VAGY akiknek a családjukban vagy közeli barátaik között halálos beteg van, akár már régóta tart a küzdelem a betegséggel, akár csak nemrégiben derült ki és tanácstalan VAGY akik magzatukat veszítették el VAGY akik gyermeküket vesztették el.

érdekel...

Férfi-női minták
A kapcsolati, másokhoz kapcsolódási problémák egyik gyökere a bennünk élő tanult minták tudattalan hatásának köszönhető. Ez az önismereti csoport a férfi-női egyensúly kibillentségéből származó problémák helyreállítását veszi gorcső alá. Azoknak ajánlom, akik visszatérő problémákkal szembesülnek a férfi-női kapcsolatok terén.

tovább olvasom...

Apám árnyékában
Szüleink a legfontosabb ...

tovább olvasom...

Anyám a nyakamon
Az édesanya a gyermek első életéveinek legmeghatározóbb alakja. De lehet, hogy nem tudott ott lenni, esetleg valaki más átvette a szerepét... az is lehet, hogy annyira erős a kapcsolatunk, hogy még mindig jelen van a mindennapjaimban, annak ellenére, hogy már rég felnőtt vagyok. Ez az önismereti csoport az anyai kapcsolódásokat teszi helyre, és biztosít immár független életet mindazok számára, akik elvégzik.

tovább olvasom...

Válás tábor
Ez az intenzív 4 napos program a szakítások feldolgozásában nyújt támogatást a résztvevőknek. ÚJRA ÉLEK! A VÁLÁS UTÁN IS VAN ÉLET.

tovább olvasom...

Romok és várak
Ebben az önismereti csoportban visszavesszük az életünk irányítását, visszanyerjük inspirációnkat, újra találkozunk a rég (vagy nem is olyan rég) elfeledett vagy elvesztett lényegi énünkkel. Mindazok számára ajánlom ezt a csoportot, akik úgy érzik, hogy nincs a kezükben az irányítás az életük bármely területén.

tovább olvasom...

ELEGED VAN?

GYERE ÉS CSATLAKOZZ!!

Amennyiben a fentiek bármelyike felkeltette az érdeklődésedet, jelentkezz.
Küldj e-mailt vagy jelentkezz online itt: ITT A HELYEM!

HELYSZÍNEK: Budapest 22. kerület, 8. kerület, Érd, Százhalombatta
(egyeztetés alapján a foglalkozások más helyszíneken is megtarthatók)

Mégsem csoport? Akkor kattints ide: EGYÉNI KONZULTÁCIÓ vagy jelentkezz a lenti e-mail címen. 
E-mail: kapcsolat_kukac_nagygyorgyi_pont_hu